Τα Open Mall και οι τοπικές αγορές έχουν ένα νέο και Δυναμικό Σύμμαχο που λέγεται PROothisi local market

0

Στις 30 Νοεμβρίου τελείωσε η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δημιουργίας ανοικτών αγορών (Open Mall) στους Δήμους της χώρας μας .

Για εμάς στην PROothisi ολοκληρώνεται μια περίοδος με πολλή, σοβαρή και δύσκολη δουλειά.

Παρακολουθήσαμε, αναλύσαμε, επανασχεδιάσαμε και εντέλει δημιουργήσαμε νέες προτάσεις με έξυπνα συστήματα που θα βοηθήσουν στην πράξη τον εμπορικό κόσμο των τοπικών επιχειρήσεων σε όλη την χώρα.

Με βάση τo PROothisi local market, την εφαρμογή που αναπτύξαμε για την τεχνολογική βοήθεια σε διαχειρίσιμη μορφή από την μικρή και μικρομεσαία επιχείρηση, βοηθήσαμε τους Δήμους που μας εμπιστεύθηκαν να καταθέσουν καλύτερες προτάσεις για τα Open Malls.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως τον Δήμο Λαγκαδά και προσωπικά τον Δήμαρχο του Γιάννη Καραγιάννη καθώς και τους Συμβούλους του , τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κορινθίων Γεώργαρη Βασίλη , τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό, πολλούς άλλους δημάρχους και συντελεστές για την άψογη και δημιουργική συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα .

Είμαστε σίγουροι πως το πρόγραμμα Open Mall θα είναι μια πολύ καλή και δυνατή επανεκκίνηση των τοπικών αγορών, στους Δήμους που τελικά θα ενταχθούν σε αυτό.

Πιστεύουμε βαθιά πως το τοπικό εμπόριο και οι τοπικές αγορές έχουν και τη δύναμη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα τις επαναφέρουν στο προσκήνιο των αγορών .

Εμείς στην PROothisi μπορούμε να προσφέρουμε όλα αυτά τα τεχνολογικά και πρωτοποριακά μέσα που θα αποτελέσουν τα εργαλεία για την επανεκκίνηση του τοπικού εμπορίου.

Το PROothisi local market, που σήμερα αποτελεί τον νέο και πιο σύγχρονο τρόπο ανάδειξης και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους απευθείας και σε όλα τα group καταναλωτών .

Το PROothisi local market, δίνει στους επιχειρηματίες ταυτόχρονη πρόσβαση σε όλα τα μέσα προβολής (TVs, Led panels, Web & mobile), φέρνοντας τις προτάσεις και τις προσφορές τους πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το link: http://www.pro-othisi.gr/home/ ή  καλέστε στο 2742021188

www.pro-othisi.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here