Μητσοτάκης: “Να στηρίξουμε την επαναβιομηχάνιση της ελληνικής περιφέρειας”

0

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 12ου Συνεδρίου τόνισε χαρακτηριστικά: “Αυτόν τον διχασμό της χώρας σε φτωχές και πλούσιες περιφέρειες, σε φτωχές και πλούσιες πόλεις πρέπει να τον σπάσουμε.

Να ασχοληθούμε σοβαρά με την ισόρροπη ανάπτυξη των πόλεων και των περιφερειών μας. Να σχεδιάσουμε με συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και παραχωρήσεις μία νέα γενιά έργων και δικτύων που θα ενώσουν τελικά όλες τις περιφέρειες της χώρας με τους μεγάλους εμπορικούς και ενεργειακούς άξονες των ξένων αγορών.

Να στηρίξουμε την επαναβιομηχάνιση της ελληνικής περιφέρειας. Αλλά και τη δημιουργία νέων αλυσίδων αξίας μεταξύ της αγροτικής παραγωγής, της μεταποίησης, του τουρισμού και του πολιτισμού. Να δουλέψουμε με τους αιρετούς περιφερειάρχες για να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας ξεχωριστά.

Και, ναι, προσδοκούμε να έχουμε 13 αιρετούς, εκλεγμένους περιφερειάρχες που θα εκλεγούν με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί τους ώστε να αναδείξουμε αυτά τα πλεονεκτήματα. Από τα μικρά νησιά του Αιγαίου, που τόσο ξεχωριστή σημασία έχουν, μέχρι τα θέατρα της Ηπείρου, από τα προϊόντα της Μακεδονικής γης μέχρι τις ομορφιές αλλά και το ανανεώσιμο ενεργειακό δυναμικό, του τόπου μου, της Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here